Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gemarineerde meerval met daikonkers

Aantal personen: 4

Ingrediënten

meervalfilet
olijfolie
korianderpoeder
zeezout
dressing:
sinaasappelsap
kummel
sojasaus
rijstwijnazijn
garnering:
daikonradijs
venkelgroen en bloempjes

Bereiden


    Vries de filet in tot ze gemakkelijk snijdbaar is.
    Snij de filet fijne tranches.
    Marineer ze met korianderpoeder, olijfolie en grof zeezout.
    Afdekken met plastic en een uurtje in laten trekken.
    Maak een dressing van sinaasappelsap, kummel, sojasaus en rijstwijnazijn.
    Eventueel wat suiker toevoegen.
    Opmaak:
    Dresseer de meerval op een bordje of lepel.
    Garneren met diakonradijshoorntjes, venkelbloempjes en venkelgroen.
    Napperen met de dressing.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Noorse witte heilbot met peper
gebakken zalmmoot met komkommer-yoghurtsaus
Thaise mosselen (2 personen)
Gegrilde heilbot
Roodbaars filet bereid op een groentenbedje.

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes